Archief nieuws en updates

1 januari 2019

1 mei 2018

Wat gaat de tijd toch snel!

In alle rust heb ik afgelopen winter gewerkt aan mijn tweede roman en dat heeft dan ook zijn vruchten afgeworpen! Het verhaal is af en wordt nu geredigeerd. Super blij dat het weer is gelukt en ook spannend wat jullie er van gaan vinden. Ik heb heel veel zin om het met jullie te delen. Binnenkort een sneak preview! πŸ™‚

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het nieuwste boek en bemachtig als eerste een exemplaar! Houd dan goed mijn socials in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief (klik hier). Dan weet je zeker dat je volledig op de hoogte bent en niets mist.

Liefs, Jolanda

30 oktober 2017
22 oktober 2017
Dat was een leuke en geslaagde dag bij Van der Velde in Assen!
21 oktober 2017

16 september 2017

Op zaterdag 21 oktober 2017 kom ik Hemel op aarde promoten en signeren bij Van der Velde in Assen van 14.00 uur tot 16.00 uur! Dus kom gezellig langs!

19 mei 2017
Een geslaagd bedrijfsfeest waarbij ik de hele avond voor de muziek mocht zorgen en verschillende optredens heb gegeven. Ik heb ontzettend genoten van het publiek! πŸ™‚
1 mei 2017
Dat was een geslaagde eerste editie van Independent Bookstore Day bij zowel Van der Velde in Sneek als bij Binnert Overdiep in Heerenveen!
29 april 2017
Independent Bookstore Day!
Tussen 10.30 uur en 11.30 uur ben ik aanwezig bij Boekhandel Van der Velde in Sneek voor een Meet & Greet. En van 14.00 uur tot 16.00 uur bij Boekhandel Binnert Overdiep in Heerenveen, ook voor een Meet & Greet. Kom gerust langs voor vragen over Hemel op aarde, hoe het tot stand is gekomen of voor de gezelligheid!
21 april 2017
Wil je meer weten over Hemel op aarde? Hoe het tot stand is gekomen of heb je gewoon zin in een Meet&Greet? Dan zie ik jou graag bij Binnert Overdiep in Heerenveen op zaterdag 29 april as. tussen 14.00 uur en 16.00 uur!

17 april 2017

24 februari 2017

Drenthe doet ook mee! Hemel op aarde ligt nu bij Boekhandel Daan Nijman in Roden en bij Van der Velde in Assen!

11 februari 2017

Het gaat lekker zo met de verspreiding van Hemel op aarde! Mijn debuutroman ligt nu ook bij Planteyn in Gorredijk en naast Van der Velde in Sneek ligt het ook bij Van der Velde aan de Grote Markt in Groningen!

4 februari 2017

En er doen nog meer boekwinkels mee! Vandaag een stukje verder het land in geweest… Hemel op aarde ligt nu ook bij Marsman in Emmeloord, Waanders in de Broeren in Zwolle en bij Riemer Barth in Meppel!

28 januari 2017

Sinds vandaag ligt Hemel op aarde, bij de boekwinkels Holtrop in Joure en Binnert Overdiep in Heerenveen!

7 december 2016

Vandaag een prachtig interview in het Sneeker Nieuwsblad.

Klik hier voor het volledige interview.

27 november 2016

November 2016

Super bericht! Hemel op aarde ligt in de winkel! En wel bij Boekhandel Van der Velde in Sneek en de Bestemming in Sneek!

17 april 2016

Daar gaat ie dan…..

Online en iedereen kan nu via de website mijn debuutroman bestellen.
Natuurlijk erg spannend, want het is allemaal nieuw voor mij en het is een droom die uit komt.
Mijn aller eerste roman uitbrengen en delen met iedereen die het maar wil lezen.
Voor mij een hele spannende, boeiende en enerverende ervaring, vanaf het begin tot nu.
Ongeveer twee jaar geleden besloten er echt voor te gaan en nu is het dan zo ver. Een hele bijzondere ervaring om mijn eigen dromen waar te maken, te gaan voor wat mij energie geeft en mijn passie te volgen. De energie lijkt niet op te houden en een beter cadeau dan het volgen van mijn hart kan ik mezelf niet geven.
Mocht iemand nog twijfelen, ik zou zeggen; ga er voor!
En het meest spannende is natuurlijk of jij, de lezer, het boek net zo leuk vindt als ik het heb gevonden tijdens het schrijven.
Dus laat vooral weten wat jij van het boek vindt!
Het lijkt me erg leuk om alle ervaringen te lezen en wat het verhaal met jou heeft gedaan.
En als je nog gaat beginnen, dan wens ik je heel veel lees plezier!

Liefs, Jolanda.