In mijn roman Hemel op aarde staan onder andere thema’s centraal als;
– de verbinding met jezelf herstellen
– in je kracht gaan staan.
Vanuit een psychologische en holistische visie, waarbij er een kennismaking plaatsvindt met spiritualiteit.
Verschillende enthousiaste lezers hebben mij laten weten dat zij na het lezen van Hemel op aarde, geïnspireerd zijn geraakt met zichzelf aan de slag te gaan.
Wauw! Wat een compliment! Ik was tijdens het schrijven voornamelijk bezig met het opschrijven van het verhaal dat er uit moest en hoe bepaalde levensprocessen kunnen lopen, laat staan dat het voor lezers ook nog eens belangrijke inzichten op kon leveren!
En dat zette me aan het denken…
Wat als er een simpele handleiding zou zijn, die goed te begrijpen is en iedereen op weg kan helpen goed in verbinding te staan met zichzelf, veel energie te ervaren en vanuit de innerlijke kracht te leven.
Allemaal vanuit een psychologische en holistische visie.
Dus geïnspireerd door de lezers van mijn roman Hemel op aarde heb ik In volle kracht vooruit geschreven!

In volle kracht vooruit is hier binnenkort gratis te downloaden.

Ook zal ik in filmpjes, iedere stap met jullie doornemen.

Hieronder In volle kracht vooruit

stap 1!