Jolanda de Jong

Dank voor je verhaal
Ik heb het bijna letterlijk in één adem uitgelezen. Het was dat ik op een zondagmiddag begon en niet ‘s ochtends, anders had ik het misschien wel in één dag uitgelezen. Ik vind het een mooi boek. Het leest heel prettig. Goede opbouw. Meteen vanaf het begin was ik geboeid en wilde ik ook gewoon verder lezen. En wat je schrijft over spiritualiteit en persoonlijke groei is zo herkenbaar. Dat sluit ook heel mooi aan bij dingen die ik in mijn boek schrijf. Het is pakkend en nergens zweverig (een vervelende term eigenlijk, maar ik weet even niet hoe ik het anders moet zeggen) of belerend. Ik las dingen die mij ook weer raakten, die pasten bij waar ik op dat moment in zat. – Roelien Dekker, auteur Liefdevol Organiseren

In één ruk uit!
Pakkend en meeslepend. Herkenbaar en emotionerend. Nu al benieuwd naar het vervolg! – E. Valk

Een heerlijk liefdesverhaal met spiritueel tintje.

De karakters en emoties van de verschillende personages worden duidelijk omschreven waardoor het echt gaat leven en het heel dicht bij jezelf kan komen 😉 Heb tussendoor een traantje weggepinkt! – Mik

Indrukwekkend
Eerste boek van Jolanda de Jong, wat een debuut! Echt een aanrader, Je gaat houden van Noah. – L. Leest

Fantastisch mooi boek, met een lach en een traan…..
Het boek is boeiend geschreven. Je wilt blijven doorlezen. Mooie verhaallijn, inspirerende personages. Prachtig eerste debuut van schrijfster Jolanda de Jong. Wanneer komt je tweede boek uit? – Ingrid

Pakkend
Een fijn boek om te lezen. Je zit zo in het verhaal en blijft maar door lezen. Een verhaal met een lach en een traan. Echt een aanrader! – Aisy

Aanrader
Meeslepend verhaal waarin je op onderdelen Jolanda er zelf in kan herkennen. Het verhaal blijft trekken, je legt het boek niet snel even naast je neer. Een mooi en vooral boeiend debuut. – Indianaronny

Ik vond het een heel mooi boek!

Het leest makkelijk, zit zo in het verhaal, je wilt het steeds weer pakken om verder te lezen, ontroerend, pakkend! – Jeannet