Gratis In volle kracht vooruit!

In mijn roman Hemel op aarde staan onder andere thema’s centraal als; de verbinding met jezelf herstellen en in je kracht gaan staan. Vanuit een psychologische en holistische visie, waarbij er een kennismaking plaatsvindt met spiritualiteit. Verschillende enthousiaste lezers hebben mij laten weten dat zij na het lezen van Hemel op aarde, geïnspireerd zijn geraakt met zichzelf aan de slag te gaan. Wat een compliment!

Ik was tijdens het schrijven voornamelijk bezig met het opschrijven van het verhaal dat er uit moest en hoe bepaalde levensprocessen kunnen lopen, laat staan dat het voor lezers ook nog eens belangrijke inzichten op kon leveren! En dat zette me aan het denken…
Wat als er een simpele handleiding zou zijn, die goed te begrijpen is en iedereen op weg kan helpen goed in verbinding te staan met zichzelf, veel energie te ervaren en vanuit de innerlijke kracht te leven. Allemaal vanuit een psychologische, holistische visie en gebaseerd op bewezen effectieve technieken. Dus geïnspireerd door de lezers van mijn roman Hemel op aarde heb ik In volle kracht vooruit! geschreven.
Met deze handleiding is het de bedoeling dat je gaat ervaren dat je goed bent zoals je bent en hoe je nog meer gebruik kunt maken van je krachten en wie je van nature bent. Er zijn zo veel manieren, adviezen, boeken vol over hoe wij het beste in onze kracht kunnen komen. Maar voor diegene die heeft ontdekt waar zijn kracht ligt, weet ook dat het lang niet zo gemakkelijk is om altijd in zijn kracht te blijven. Het leven brengt de nodige uitdagingen met zich mee, waarbij het iedere keer weer zoeken is naar de beste manier er mee om te gaan. Dus als het even een periode minder goed met je gaat, betekent dat niet dat je al je kracht hebt verloren of nooit meer in je kracht zult komen. Juist de grootste uitdagingen in het leven kunnen uiteindelijk voor de meeste energie en kracht zorgen. De spreuk “Leren surfen op de golven van het leven” heb ik vaak wel een mooie omschrijving gevonden. We zijn als mens geneigd weerstand te bieden tegen een situatie die we als vervelend ervaren. Maar net als met surfen, als je tegen de golf in gaat, ga je kopje onder. Dus kun je maar beter leren hoe je op de juiste manier boven water blijft (surfen), of in ieder geval weer boven water komt. Dus geef je over aan de situatie en zoek jouw beste weg daarin.

Omdat ik vind dat het voor iedereen gemakkelijker zou moeten zijn om het beste uit zijn of haar leven te halen, heb ik besloten deze handleiding gratis beschikbaar te stellen.
In dit gratis e-book vind je stappen om in je kracht te blijven en daar zo veel mogelijk je voordeel uit te halen. Wat jou kan helpen uitdagingen op jouw pad te transformeren naar waardevolle leer/groei ervaringen. Een overzichtelijk en vlot te lezen handleiding, wat je dagelijks kunt gebruiken tot het een gewoonte voor je is geworden. Ook handig als je nog niet helemaal hebt ontdekt hoe je in je kracht kunt komen.

Je zult merken dat alle stappen verweven zijn met elkaar en kriskras door elkaar kunnen lopen. Dat komt omdat eigenlijk alles verweven is met elkaar. Dat maakt ook dat een holistische benadering een grotere kans van slagen heeft, omdat je alles beter met elkaar integreert. Ook zul je ervaren dat krachtig zijn alleen mogelijk is wanneer je ook kwetsbaar kunt zijn. De één kan niet zonder de ander. En pas wanneer je volledig jezelf durft te zijn, inclusief kwetsbaar zijn, leef je echt. Neem jezelf en het leven serieus, maar zie ook de humoristische kant ervan en dat er een hoop is om over te lachen. Alle stappen hebben één ding gemeen; het levert veel energie op, wat jouw kracht extra zal versterken. Probeer het stap voor stap uit en heb respect voor het proces.
Geef jezelf alle tijd die je nodig hebt. Kijk goed naar wat het beste bij jou past. Jij bent tenslotte de enige die weet wat het beste is voor jou en wat het beste bij jou aansluit. Onderzoek alles en behoud het goede.
Neem niet alles zo maar over, volg een ander niet klakkeloos en laat je niet vertellen wat je moet denken, maar leer jezelf hoe je het beste voor jezelf na kunt denken.
Voel je vrij om deze handleiding met iedereen te delen, waarvan jij denkt dat ze er iets aan kunnen hebben!

Wil je weten hoe zo’n proces, waar je in gaat met deze handleiding, er in de praktijk uit kan zien? Lees dan mijn roman Hemel op aarde. Daarin lees je hoe Julia genoodzaakt is dezelfde stappen te doorlopen, om vanuit haar kracht te gaan leven en kennis te maken met spiritualiteit.

Mocht je na het lezen van In volle kracht vooruit dieper op de materie in willen gaan en verder willen transformeren, zoek dan per e-mail contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden van een korte cursus.

 

Klik op de titel om een bericht achter te laten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *